Viktorie Skopalová se v sobotu 25. května 2024 zúčastnila judistického turnaje „Řečkovický nářez“, konaného v brněnské sokolovně v Řečkovicích. Navzdory tomu, že se na turnaj vydala bez podpory svého trenéra, dosáhla pozoruhodného úspěchu a získala zlatou medaili v kategorii WU12.

Turnaj začal pro Viktorii poněkud nešťastně. V prvním zápase podlehla Magdaleně Šulákové, což bylo zklamání pro mladou judistku. Nicméně, Viktorie ukázala velkou sílu a odhodlání, když se jí podařilo v dalších zápasech napravit svou reputaci. S neuvěřitelným nasazením a technickou dovedností zvládla vyhrát všechny následující souboje, což jí nakonec vyneslo zlatou medaili.

Pro Viktorii byl tento turnaj mimořádně významný i proto, že se na něj vydala bez trenérské podpory. Tento riskantní krok se jí vyplatil a ukázal její nezávislost a schopnost se spolehnout na své vlastní dovednosti a strategii. V rozhovoru po turnaji Viktorie ocenila nejen skvělou organizaci turnaje, ale také přátelskou atmosféru, která v sokolovně panovala. Prostor sokolovny v Řečkovicích si pochvalovala za jeho vstřícné a pohodlné prostředí, které přispělo k její pohodě a koncentraci na zápasy.

Turnaj „Řečkovický nářez“ byl organizován s pečlivostí a profesionalitou. Pod taktovkou ředitele Ing. Jiřího Hirsche a delegovaných rozhodčích z KSJu JMK proběhla soutěž hladce a bez problémů.

Nástup závodníků kategorie U12