Na Velikonočním turnaji v Uherském Hradišti, pořádaném TJ Slovácká Slavia dne 7. dubna 2024, se prezentoval judistický oddíl SK Spartak Hulín pod vedením trenéra Petra Eliáše. V kategorii U12 za klub bojovali Martin Košťál, Daniel Kupsa, Jakub Doležel a Viktorie Skopalová, přičemž právě Viktorie Skopalová zaznamenala výrazný úspěch ziskem zlaté medaile. Jakub Doležel se ukázal jako bojovník, který soupeřům nedovolil snadné vítězství.

V kategorii U14 měli za klub nastoupit Martin Matal a Lukáš Novotný, kteří však ze zdravotních důvodů nemohli závodit. Příprava závodníků pod taktovkou trenéra Petra Eliáše tak demonstrovala silný duch klubu SK Spartak Hulín, jehož zástupci se na turnaji ukázali v dobrém světle.

Tento turnaj poskytl účastníkům možnost prokázat své judistické dovednosti a posílit sportovního ducha, zatímco trenér Petr Eliáš svým vedením přispěl k motivaci a rozvoji svých závodníků. Celkově Velikonoční turnaj představil judo jako disciplínu podporující fyzické i mentální schopnosti sportovců, a zároveň zdůraznil důležitost trenérské role v jejich rozvoji.