Hulínská judistická skupina se dne 18. listopadu zúčastnila Šampionátu Moravy mláďat a mladšího žactva, který se konal ve Veselí nad Moravou. Tým byl reprezentován čtyřmi mladými sportovci: Martinem Koštálem, Danielem Kupsou, Adrianou Valkovou a Viktorií Skopalovou.

Martin Koštál se s velkým nasazením a odhodláním zapojil do soutěže ve své hmotnostní kategorii. I když se mu nakonec nepodařilo umístit na stupních vítězů, jeho úsilí a bojovnost byly obdivuhodné. Jeho výkon představuje příslib do budoucna a je jisté, že se ještě výrazněji prosadí v dalších soutěžích.

Daniel Kupsa předvedl neskutečnou odolnost a silnou vůli během svých zápasů na šampionátu. I přes tvrdou konkurenci se snažil o maximální výkon, ale bohužel se mu nepodařilo dosáhnout žádného umístění. Jeho odhodlání a snaha však jasně ukazují jeho potenciál a slibují úspěšnou budoucnost v judu.

Adriana Valková se postavila tváří v tvář mnoha výzvám a soutěžila s velkým nasazením. I přes náročnost zápasů ukázala svou sílu a technickou zručnost. Bohužel se jí však nepodařilo dosáhnout umístění. Její odhodlání a vytrvalost jsou však příslibem pro budoucí úspěchy.

Viktorie Skopalová přinesla radost a hrdost svému týmu, když vybojovala pohár za třetí místo ve své hmotnostní kategorii. Její statečnost a disciplína v průběhu soutěže byly nesmírně obdivuhodné. Je to zásluha jejího tvrdého tréninku a neúnavného úsilí, které se vyplatilo v podobě skvělého výsledku.

Bohužel, během celého šampionátu se setkali s řadou technických problémů ze strany pořadatele. Tyto problémy mohly narušit soustředění závodníků a negativně ovlivnit jejich výkony. Nicméně, hulínský tým se nevzdal a přestože se někteří závodníci neprosadili, ukázali svou odhodlanost a bojovnost až do samého konce.

Účast hulínských judistů na Šampionátu Moravy mláďat a mladšího žactva představuje důležitý milník v jejich sportovní kariéře. I přes několik výzev a nepříznivých okolností ukázali svou oddanost judu a skvělé dovednosti. Jejich výkony nejenže představují úspěch pro hulínský tým, ale také slibují úspěšnou budoucnost pro každého z nich.

FOTOGALERIE : https://eu.zonerama.com/pessak/Album/10696659

Slavností zahájení
Pohár za 3. místo