Úspěšní mladí judisté z Hulína dovezli z Uherského Hradiště zlaté, stříbrné a bronzové medaile. Závody v JUDU se konaly v sobotu 20. května a naši mladí sportovci se předvedli vynikajícím výkonem.
V kategorii U12 se umístil na prvním místě Martin Matal, druhé místo obsadil Lukáš Novotný. V kategorii U10 zlatou medaili vybojoval Daniel Kupsa, stříbrnou získala Viktorie Skopalová a bronz Martin Košťál.

Tvrdá práce se vyplatila
Mladí judisté z Hulína se na závodech předvedli vynikajícím výkonem, ale za tím stojí tvrdá práce a trénink. Klub SK Judo Hulín má skvělé trenéry, kteří se snaží vychovat z mladých sportovců nejen špičkové judisty, ale také slušné a disciplinované lidi. Tréninky jsou náročné, ale zároveň zábavné a motivující. Úspěch na závodech je odměnou za tvrdou práci a obětování.

Cesta k dalším úspěchům
Mladí judisté z Hulína mají před sebou ještě mnoho závodů a chtějí navázat na úspěchy nejen z Uherského Hradiště. Jejich cílem je postoupit na mistrovství republiky a reprezentovat klub SK Judo Hulín na mezinárodních soutěžích. Věříme, že s tvrdou prací a odhodláním se jim to podaří.

Mladí judisté z Hulína se na závodech v Uherském Hradišti předvedli skvělým výkonem a přivezli si domů zlaté, stříbrné a bronzové medaile. Jejich úspěch je odměnou za tvrdou práci a obětování. Gratulujeme!