Ve slováckém městečku Hluk se dnes odehrály vášnivé judistické závody pod názvem „O širák hejtmana Šarovce“. Sportovní hala byla naplněna atmosférou soutěže, která přilákala judistické talenty ze všech koutů regionu.

Na tatami, v boji o vítězství, vynikl mladý judista Daniel Kupsa z oddílu juda SPARTAK Hulín v kategorii U10. S precizní technikou a nezlomnou vůlí si postupně poradil se všemi svými soupeři a zaslouženě si odnesl zlatou medaili. Jeho výkon byl nejen výrazem jeho osobního nasazení, ale také důkazem kvalitního tréninku, který podstupuje.

Adriana Valková, další talentovaná závodnice z oddílu juda SPARTAK Hulín, se svým statečným výkonem zajistila bronzovou medaili ve stejné kategorii U10. Její odhodlání a bojovný duch ji posunuly na stupně vítězů, což svědčí o výjimečném judistickém talentu mladé sportovkyně.

V kategorii U14 se do čela dostal Martin Matal, také reprezentant oddílu juda SPARTAK Hulín, který si odnesl bronzovou medaili. Jeho bojovný postoj a technická dovednost mu umožnily zdolat těžkou konkurenci a stát se jedním z úspěšných účastníků tohoto prestižního turnaje.

Bohužel, Lukáši Novotnému ze stejného oddílu se tentokrát nepodařilo dosáhnout umístění, ale jeho odvaha a sportovní duch ho stále řadí mezi vážené členy judistické komunity.

Celkově byl turnaj „O širák hejtmana Šarovce“ nejen sportovním kláním, ale také příležitostí pro rozvoj přátelství a sdílení vášně pro judo. Gratulujeme všem vítězům i účastníkům za jejich skvělý výkon a děkujeme pořadatelům za skvěle připravený a organizovaný turnaj. Judisté z oddílu juda SPARTAK Hulín opět ukázali, že jejich klub má vynikající perspektivu a že můžeme očekávat ještě mnoho úspěchů v budoucnosti.

V nezanedbatelné roli ve výpravě hrál i vedoucí trenér Dušan Horák, jehož skvělá práce a vedení pomohly judistům k dosažení tak vynikajících výsledků. Jeho oddanost a podpora jsou neocenitelným přínosem pro rozvoj juda v Hulíně, a jeho práce září v každém úspěchu, kterého judisté dosahují pod jeho vedením.